Annonce
Menu Luk

Hvidløgsbagt blomkål

Nemt, hurtigt og smager godt - og så er det åbenbart trendy!
Print mig

Blomkålsris har længe været the shit, og for nylig læste jeg et eller andet sted på Instagram, at blomkål generelt var det nye sort. Så jeg hopper fluks med på vognen og giver dig her en omgang hvidløgsbagt blomkål. Servér det sammen med noget dejligt snasket, fx carne con coffe eller en simrende chili sin carne.

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser
2-4 blomkålshoveder, alt efter hvor store de er
Olivenolie
Hvidløgspulver i rigelige mængder
Salt og peber, ditto

  • Skær blomkålshovederne i kvarte og læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Pensl dem så – sådan lidt sjusket – med olivenolie.
  • Drys gavmildt med hvidløgspulver, salt, peber.
  • Bag blomkålsstykkerne i 30 min. ved 180 grader (varmluft).
Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.