Indisk vegetargryde

Indisk vegetargryde: Perfekt til en kold novemberaften

Indisk vegetargryde: Perfekt til en kold novemberaften

4 personer

Ingredienser
2 løg
3 fed hvidløg
3-4 porrer
2 spsk frisk, revet ingefær
1,5 spsk Garam Masala
1 ds hakkede tomater
140 g tomatpure (en ds)
1 stang kanel
1 tsk lakridsrodspulver
2 peberfrugter
200 g champignon
ca. 10 stilke bladselleri
1 dl kokosmælk
50 g cashewnødder
Salt og peber

  • Skær løg i tynde både – hvidløg, porrer og selleri i tynde skiver. Riv ingefæren.
  • Svits løg, hvidløg og ingefær sammen med Garam Masala.
  • Tilføj så porrer, selleri, hakkede tomater og tomatpure sammen med kanelstangen og lakridsrodspulveret.
  • Lad blandingen simre under låg i ca. 10 min. mens du tjept skærer peberfrugterne i tern og champignonerne i skiver.
  • Finkhak nødderne til mel og bland dem, kokosmælken, peberfrugten og champignonerne ned i gryden. Rør godt og lad igen simre under låg i ca. 10 min.
  • Smag til sidst til med salt og peber.

Server gerne sammen med fintsnittet ovnbagt kålpasta.


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)