4 personer
Ingredienser
2 løg
3 fed hvidløg
3-4 porrer
2 spsk frisk, revet ingefær
1,5 spsk Garam Masala
1 ds hakkede tomater
140 g tomatpure (en ds)
1 stang kanel
1 tsk lakridsrodspulver
2 peberfrugter
200 g champignon
ca. 10 stilke bladselleri
1 dl kokosmælk
50 g cashewnødder
Salt og peber
- Skær løg i tynde både – hvidløg, porrer og selleri i tynde skiver. Riv ingefæren.
- Svits løg, hvidløg og ingefær sammen med Garam Masala.
- Tilføj så porrer, selleri, hakkede tomater og tomatpure sammen med kanelstangen og lakridsrodspulveret.
- Lad blandingen simre under låg i ca. 10 min. mens du tjept skærer peberfrugterne i tern og champignonerne i skiver.
- Finkhak nødderne til mel og bland dem, kokosmælken, peberfrugten og champignonerne ned i gryden. Rør godt og lad igen simre under låg i ca. 10 min.
- Smag til sidst til med salt og peber.
Server gerne sammen med fintsnittet ovnbagt kålpasta.