Menu Luk

Indisk vegetargryde

Indisk vegetargryde: Perfekt til en kold novemberaften
Print mig

4 personer

Ingredienser
2 løg
3 fed hvidløg
3-4 porrer
2 spsk frisk, revet ingefær
1,5 spsk Garam Masala
1 ds hakkede tomater
140 g tomatpure (en ds)
1 stang kanel
1 tsk lakridsrodspulver
2 peberfrugter
200 g champignon
ca. 10 stilke bladselleri
1 dl kokosmælk
50 g cashewnødder
Salt og peber

  • Skær løg i tynde både – hvidløg, porrer og selleri i tynde skiver. Riv ingefæren.
  • Svits løg, hvidløg og ingefær sammen med Garam Masala.
  • Tilføj så porrer, selleri, hakkede tomater og tomatpure sammen med kanelstangen og lakridsrodspulveret.
  • Lad blandingen simre under låg i ca. 10 min. mens du tjept skærer peberfrugterne i tern og champignonerne i skiver.
  • Finkhak nødderne til mel og bland dem, kokosmælken, peberfrugten og champignonerne ned i gryden. Rør godt og lad igen simre under låg i ca. 10 min.
  • Smag til sidst til med salt og peber.

Server gerne sammen med fintsnittet ovnbagt kålpasta.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.