Det her er en fremragende sukkerfri snack, hvis jeg selv skal sige det! Eller det kan være et alternativt bud på den morgenmads-dessert, jeg ellers er så glad for (pssst…. du kan finde mere af den slags sukkerfri i min digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter – din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’).
Ingredienser
3-4 tsk kokosmælk
2 tsk kakao
Evt. et lille drys lakridspulver
Lidt vand
1/2 æble
5-6 nødder
Sprøde kokosflager/kokoschips
- Bland kokosmælk, kakao og evt. lakrids*. Tilføj lidt vand, hvis blandingen bliver for tør: Den skal blive cremet uden at være vandig.
- Skær æblet i tern (efter at have fjernet kernehuset, mind you) og hak nødderne groft.
- Vend nu æblerne i kokosmælkeblandingen, hæld nødderne udover og drys til sidst med kokosflager.
* Tip: Et drys kanel i blandingen er heller ikke at foragte.