Menu Luk

Kakao-omelet – en mellemting mellem en sund morgenmad og en lun (pande-)kage

Brun omelet (det smager bedre end det lyder)
Print mig

Ingredienser
2 æg
Masser af kakao (3 spsk-agtigt)
Et skvæt kokosmælk (á la 1 spsk)
Rosiner

  • Pisk æg, kakao og kokosmælk sammen og smid derefter blandingen på en varm pande.
  • Steg omeletten på begge sider, men pas på: Den har en tendens til at brænde på hist og her, så brug godt med olie. Jeg steger i kokosolie.
  • Server med rosiner for at få lidt sødme.

Jeg laver kakao-omelet, når jeg har lyst til kage, men ikke helt synes, det er tid til den slags udskejelser.

Men tro nu ikke, dette er en kage!

Det er det ikke – du vil blive slemt skuffet, hvis det er dét, du forventer. Men omeletten kan et eller andet i forhold til at tilfredsstille et akut kage-behov (og så er den sund nok til, at man hurtigt kan overbevise sig selv om, at det nærmest er fornuftigt at spise den til frokost).

Mit bananbrød kan lidt af det samme, faktisk #protip

Posted in Chokolade, Glutenfri, Kage, Laktosefri / Mad uden mælk, Morgenmad, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, Snack, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.