Menu Luk

Knold og rod i ovn

Lækkert og mættende tilbehør - fx til laks og rødbede-tzatziki
Print mig

Ingredienser
1 knoldselleri
10 gulerødder
150 g blandede nødder, fx cashew og macadamia
2 spsk kokosolie
Salt og peber

  • Skær selleriet i tern på ca. 1 x 1 cm, skær gulerødderne i skiver og hak nødderne groft.
  • Bland det hele med kokosolie og en god omgang salt og peber.
  • Fordel blandingen på en bageplade (gerne med bagepapir under) og bag den i ovnen i 20 min.: 190 grader for varmluftovne, 220 for almindelige ovne.

Tip! Blandingen går uforskammet godt sammen med bagt laks og rødbede-tzatziki.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.