Annonce
Menu Luk

Kylling i grøn, grøn karry

Hvem siger, at kylling i karry altid skal være en gul ret? Grønt er så pænt ...
Print mig

Du får nem – og knasende! – aftensmad, hvis du serverer blomkåsris og cashewnødder til denne omgang grønne karry.

4 personer

Ingredienser
3 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 stor håndfuld grønne bønner
1 bdt. forårsløg
2-3 kyllingefileter
100 g sukkerærter
3½ spsk grøn karrypasta
1 ds kokosmælk (4 dl)
1½ spsk knust ingefær fra glas
2 spsk tamari

  • Skær hvidløg i tynde skiver, peberfrugten og bønnerne i grove stykker, skær den hvide del af forårsløgene i tynde skiver, den grønne del i større stykker og skær kyllingen i store tern. Skyl sukkerærterne.
  • Brun kyllingen i en sautépande. Tilføj derefter karryen og lad det stege lidt.
  • Tilføj hvidløg og kokosmælk og lad det hele simre i 5 min.
  • Kom forårsløg, peberfrugt, bønner, sukkerærter og ingefær i.
  • Lad simre i 5 min. under låg og smag så til med soja.
Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.