Du får nem – og knasende! – aftensmad, hvis du serverer blomkåsris og cashewnødder til denne omgang grønne karry.
4 personer
Ingredienser
3 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 stor håndfuld grønne bønner
1 bdt. forårsløg
2-3 kyllingefileter
100 g sukkerærter
3½ spsk grøn karrypasta
1 ds kokosmælk (4 dl)
1½ spsk knust ingefær fra glas
2 spsk tamari
- Skær hvidløg i tynde skiver, peberfrugten og bønnerne i grove stykker, skær den hvide del af forårsløgene i tynde skiver, den grønne del i større stykker og skær kyllingen i store tern. Skyl sukkerærterne.
- Brun kyllingen i en sautépande. Tilføj derefter karryen og lad det stege lidt.
- Tilføj hvidløg og kokosmælk og lad det hele simre i 5 min.
- Kom forårsløg, peberfrugt, bønner, sukkerærter og ingefær i.
- Lad simre i 5 min. under låg og smag så til med soja.