4 personer – hvis du tilføjer tilbehør
Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
2-3 porrer
3-4 forårsløg
1-2 ‘hoveder’ broccoli
300 g hvid fisk, fx torsk
2 spsk karry*
4 dl kokosmælk
1 spsk tahin
400 g rejer
Kokosolie til at stege i
Salt og peber
- Skær løgene i tynde både, hvidløget i tynde skiver, porrer og forårsløg i lidt mere rustikke skiver og broccolien i små buketter. Skær fisken i store tern.
- Svits løg, hvidløg og porrer i kokosolie og karry i et par minutter i en sautépande sat på middelvarme.
- Hæld så kokosmælken i og lad det hele koge op. Når det koger, tilføjer du broccolien, vender hele molevitten, så godt du nu kan, og lader det derefter koge op under låg.
- Tag låget af sautépanden og tilføj fisk, som du vender godt rundt i karrysovsen – efter at have givet det hele en god omgang salt og peber, altså. Lad koge videre på middelvarme og uden låg.
- Til sidst tilføjer du tahin og rejer og lader endnu engang retten koge op, alt imens du smager den til med lidt mere salt og peber.
Tip: Perfekt sammen med ovnbagt blomkålsris.
* Pas på karryen, hvis du har problemer med gluten: Det kan nemlig gemme sig her, så sørg for at få fat i en glutenfri version.