Annonce
Menu Luk

Gul og grøn havgryde – en slags kylling i karry for fiskefans

Hvis du er vild med både fisk og karry og samtidig gerne vil have noget nem aftensmad, så er den gule og grønne havgryde lige dig.
Print mig

4 personer – hvis du tilføjer tilbehør

Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
2-3 porrer
3-4 forårsløg
1-2 ‘hoveder’ broccoli
300 g hvid fisk, fx torsk
2 spsk karry*
4 dl kokosmælk
1 spsk tahin
400 g rejer
Kokosolie til at stege i
Salt og peber

  • Skær løgene i tynde både, hvidløget i tynde skiver, porrer og forårsløg i lidt mere rustikke skiver og broccolien i små buketter. Skær fisken i store tern.
  • Svits løg, hvidløg og porrer i kokosolie og karry i et par minutter i en sautépande sat på middelvarme.
  • Hæld så kokosmælken i og lad det hele koge op. Når det koger, tilføjer du broccolien, vender hele molevitten, så godt du nu kan, og lader det derefter koge op under låg.
  • Tag låget af sautépanden og tilføj fisk, som du vender godt rundt i karrysovsen – efter at have givet det hele en god omgang salt og peber, altså. Lad koge videre på middelvarme og uden låg.
  • Til sidst tilføjer du tahin og rejer og lader endnu engang retten koge op, alt imens du smager den til med lidt mere salt og peber.

Tip: Perfekt sammen med ovnbagt blomkålsris.

* Pas på karryen, hvis du har problemer med gluten: Det kan nemlig gemme sig her, så sørg for at få fat i en glutenfri version.

Posted in Aftensmad, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.