Menu Luk

Kyllingeruller med parmaskinke og basilikum

De er dekorative, de kyllingeruller (og så smager de også godt)
Print mig

Ingredienser pr. stk.:
1 kylling-inderfilet (alternativt: et kyllingebryst delt på langs)
Tørret basilikum
Salt og peber
1 skive parmaskinke
2 tandstikkere af træ – uden smag!

  • Drys kyllingestykket med basilikum, salt og peber på den ene side.
  • Rul så stykket sammen og vikl parmaskinken rundt, så rullen bliver holdt fast – fæstn skinken med tandstikkerne.
  • Lav så mange ruller, som du har appetit til og læg dem enten i et ildfast fad eller på en bageplade.
  • Bag rullerne i ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader (180 grader i en varmluftovn).

Pssst … rullerne indgik (i en lidt større version) i min nytårsmenu fra nytåret 2012/13.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF