Annonce
Menu Luk

Kyllingeruller med parmaskinke og basilikum

De er dekorative, de kyllingeruller (og så smager de også godt)
Print mig

Ingredienser pr. stk.:
1 kylling-inderfilet (alternativt: et kyllingebryst delt på langs)
Tørret basilikum
Salt og peber
1 skive parmaskinke
2 tandstikkere af træ – uden smag!

  • Drys kyllingestykket med basilikum, salt og peber på den ene side.
  • Rul så stykket sammen og vikl parmaskinken rundt, så rullen bliver holdt fast – fæstn skinken med tandstikkerne.
  • Lav så mange ruller, som du har appetit til og læg dem enten i et ildfast fad eller på en bageplade.
  • Bag rullerne i ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader (180 grader i en varmluftovn).

Pssst … rullerne indgik (i en lidt større version) i min nytårsmenu fra nytåret 2012/13.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

4 Comments

  1. Camilla

    Hej Line .
    Super lækker side, med masser af inspiration 🙂

    – Angående denne ret, hvis man ikke er kæmpe fan af basilikum, hvad kan du så anbefale at bruge ellers ?

    • Line

      Hej Camilla!

      Tak for de pæne ord – dejligt at kunne inspirere 🙂

      Alternativer til basilikum, siger du? Puh, ved ikke lige om krydderier er min stærke side, men et umiddelbart bud kunne være oregano eller timian. Og vil man eksperimentere med noget, der giver en lidt mere gennemtrængende smag, kunne estragon måske være sjovt at lege med, tænker jeg.

      Mange hilsner,
      Line

  2. Liv

    Hejsa Line …

    Jeg faldt lige over din artikel “Jeg har pco og det er der ikke noget at gøre ved”

    Jeg har også PCO .
    Jeg har det næsten på samme måde som du har beskrevet i artiklen bortset fra jeg er meget svært overvægtig …

    Min mens kommer dog somme tider men der kan gå et helt år i mellem …

    Mit spørgsmål til dig er så har du opskrifter der ikke indeholder kål .
    Kan ganske enkelt ikke fordrage det ..
    Sådan noget mere almindeligt mad ?

    Jeg er van til at leve af gammel dansk mad flødesovn kartoffler og kød .

    Eller Kylling og salat en smule dressing .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.