Ingredienser
2 broccoli-hoveder
2 små fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1½ spsk hvid balsamico
Saft af 1½ lime
En lille klat flydende honning*
Salt og peber
* Erstat med et lille drys lakridsrodspulver for en streng PCO-venlig/vegansk version
- Skær broccoli-hovederne ud i mundrette broccoli-buketter. Saml buketterne i en stor frysepose.
- Knus hvidløget ned til de resterende ingredienser, som du til formålet samler i en lille skål. Tilsammen udgør det din marinade/dressing.
- Hæld marinaden/dressingen ned i fryseposen til broccoli-buketterne og bland det hele godt (læs: Sørg for at alt broccolien bliver fedtet godt ind.
- Klem så meget luft ud af fryseposen, som du kan og luk den tæt til.
- Læg posen på køl, minimum i nogle timer, gerne natten over.
- Hæld til sidst i fin skål og server.
Vild med broccoli? Så skal du da også prøve de Brændte broccoli. Eller måske min ‘Broccoli møder Asien’-salat?