Menu Luk

Lime-marinerede broccoli – eller bare: Broccoli-salat

Hvem havde troet, at der kunne komme så meget godt ud af at lægge broccoli i en frysepose sammen med lime og hvidløg?
Print mig

Ingredienser
2 broccoli-hoveder
2 små fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1½ spsk hvid balsamico
Saft af 1½ lime
En lille klat flydende honning*
Salt og peber

* Erstat med et lille drys lakridsrodspulver for en streng PCO-venlig/vegansk version

  • Skær broccoli-hovederne ud i mundrette broccoli-buketter. Saml buketterne i en stor frysepose.
  • Knus hvidløget ned til de resterende ingredienser, som du til formålet samler i en lille skål. Tilsammen udgør det din marinade/dressing.
  • Hæld marinaden/dressingen ned i fryseposen til broccoli-buketterne og bland det hele godt (læs: Sørg for at alt broccolien bliver fedtet godt ind.
  • Klem så meget luft ud af fryseposen, som du kan og luk den tæt til.
  • Læg posen på køl, minimum i nogle timer, gerne natten over.
  • Hæld til sidst i fin skål og server.

Vild med broccoli? Så skal du da også prøve de Brændte broccoli. Eller måske min ‘Broccoli møder Asien’-salat?

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Salat, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.