Menu Luk

Lørdags-hack: Abrikoser – The Heksehyl Way

Vidste du, at man kan få tørrede abrikoser til at smage lidt a la Heksehyl?
Print mig

Ingredienser
X antal tørrede, usvovlede og bløde abrikoser
Uanede mængder af rålakridspulver

  • Drys lidt rålakridspulver på en tallerken/underkop/something.
  • Tag en tørret abrikos.
  • Dyp abrikosens ene side i lakridspulveret. Giv gerne abrikosen et lille, diskret slik lige dér, hvor du gerne vil have pulveret til at hænge fast (vent evt. med at gøre det, til der ikke er nogen, der kigger, og begynder og undre sig over, hvilket aparte forhold du har til dine tørrede abrikoser, siden du slikker på dem).
  • Bid den lakridspulverede side af abrikosen.
  • Bliv overrasket over, hvor meget smagen minder om Heksehyl.
  • Dyp den tilbageværende del af abrikosen i lakridspulveret – med den nu blottede og snaskede side først.
  • Spis den sidste halvdel.
  • Tag en ny abrikos.
  • Og så fremdeles … #knockyourselfout

Tak til min kollega, Betina, for at blive så begejstret over ideen om dette lørdags-hack, at jeg følte mig forpligtet til at dele det med resten verden 😀

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Snack, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.