Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
3 peberfrugter
¼ tsk tørret salvie
500-600 g frossen spinat
2 ds tomatpuré (280 g)
1 spsk rød balsamico
Salt og peber
Kokosolie til at stege i
- Skær løget i tynde både, hvidløget i tynde skiver og riv gulerødderne groft. Skær peberfrugten i små tern.
- Steg nu løg, hvidløg og gulerødder i 2-3 min. sammen med salvien på bunden af en gryde.
- Vend så spinat, tomatpuré, balsamico og rigeligt med salt og peber i også.
- Læg låg på gryden, men rør i blandingen jævnligt, mens spinaten tør. Når spinaten er tøet, skal du tilføje peberfrugterne og lade blandingen stå at simre i 10 min. ved lidt over middelvarme og stadig under låg.
- Skru til sidst lidt ned og lad retten boble videre uden låg i 15-20 min., mens du smager til.