Menu Luk

Mokka-kugler – naturligt søde daddelkugler med kaffesmag

Hvis du kan nøjes med en af de her mokka-kugler, er du officielt et overmenneske!
Print mig

Ca. 15 stk.

Ingredienser
100 g dadler uden sten
70 g groft kokosmel
3½ spsk kakao
2 spsk kokosolie
1 tsk instant coffee
½ tsk vaniljepulver
1 nip fint salt

Lidt ekstra kakao og kokosmel til at rulle i

Forberedelse, hvis du bruger tørrede dadler – gerne dagen før: Kom dadlerne i en lille skål. Overhæld dem med kogende vand (alt skal lige knap og nap være under vand) og dæk så skålen til. Sæt skålen på køl.

  • Kør alle ingredienserne sammen i en blender/foodprocessor. Hæld dog vandet fra dadlerne hvis du har haft dem i vand natten over – gem gerne væden til en smoothie eller en kop kaffe.
  • Bland lidt ekstra kokosmel med en smule kakao (så kokosmelet bliver brunt, ik’).
  • Rul nu daddelmassen til kugler og rul de færdige kugler i det brune kokosmel.
  • Smid på køl inden servering – eller spis med det samme, hvis du ikke kan styre dig.

Jeg har flere daddelkugler til dig! Du kan fx prøve mine solskinskugler, de spicy lakridskugler eller – oh, boy, oh boy! – romkuglerne!

Posted in Chokolade, Glutenfri, Kage, Kager: Glutenfri og lidt sundere, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Lines kager - uden mel og sukker, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, Snack, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.