20 stk.
Ingredienser
2 modne bananer
120 g kokossukker
1 spsk instant coffee (evt. koffeinfri)
½ tsk vaniljepulver
2 nip salt
100 g boghvedemel
- Mos bananerne sammen med kokossukkeret.
- Bland kaffen, vaniljepulveret og saltet i bananblandingen.
- Rør til sidst boghvedemelet i, så du står tilbage med en klæg masse.
- Brug nu to skeer til at fordele dejen i 20 runde og let flade klatter (ca. 3-5 cm i diameter) på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag klatterne i ca. 20 minutter ved 180 grader (varmluft – og hold i øvrigt øje med kagerne, så de ikke bliver brændte i kanten).
- Lad kagerne køle af på en bagerist.
- Spis.
PS Kagerne bliver kun sprøde i kanten. Inde i midten er de mere sådan, øh … bløde-svampede-agtige.
Vil du have flere glutenfri kager, siger du? Så er det da heldigt, at jeg har samlet mine glutenfri kager her.