Mokkaklatter – glutenfri, veganske og lidt sundere småkager

Mokkaklatterne er super-nemme at lave - hvilket måske er lidt farligt ...

Mokkaklatterne er super-nemme at lave – hvilket måske er lidt farligt …

20 stk.

Ingredienser
2 modne bananer
120 g kokossukker
1 spsk instant coffee (evt. koffeinfri)
½ tsk vaniljepulver
2 nip salt
100 g boghvedemel

  • Mos bananerne sammen med kokossukkeret.
  • Bland kaffen, vaniljepulveret og saltet i bananblandingen.
  • Rør til sidst boghvedemelet i, så du står tilbage med en klæg masse.
  • Brug nu to skeer til at fordele dejen i 20 runde og let flade klatter (ca. 3-5 cm i diameter) på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag klatterne i ca. 20 minutter ved 180 grader (varmluft – og hold i øvrigt øje med kagerne, så de ikke bliver brændte i kanten).
  • Lad kagerne køle af på en bagerist.
  • Spis.

PS Kagerne bliver kun sprøde i kanten. Inde i midten er de mere sådan, øh … bløde-svampede-agtige.

Vil du have flere glutenfri kager, siger du? Så er det da heldigt, at jeg har samlet mine glutenfri kager her.


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)