Ingredienser
2 blomkål
1 hvidkål
Kokosolie
Salt og peber
- Skær begge slags kål i grove stykker og kog dem i let saltet vand i 12 min.
- Hæld vandet fra og læg herefter grøntsagerne i ‘lag’ i en stor skål på følgende måde: Kål – En god klat kokosolie, samt salt og peber – Kål – Mere kokosolie, salt og peber – Kål – Salt og peber.
- Tag nu en stavblender og blend det hele til mos.
- Voila, nu har du en lækker mos, der fx kan erstatte kartoffelmos.
Den hvide grøntsagsmos er tæt beslægtet med stenaldermosen.
Hej Line
Når du skriver 2 blomkål og 1 hvidkål, er det så lidt forhold regning vi er ude i, eller er det hoveder der er til at tage og føle på ?
Venlig hilsen Birgit
Hej Birgit!
Det er hoveder, der er til at tage at føle på – om man så må sige 😉
Men når det er sagt, er det selvfølgelig lige så meget forholdsregning, i hvert fald hvis du fx vil lave en mindre portion.
– L