Menu Luk

Hvid grøntsagsmos

Den er jo nærmest grafisk, mosen (i hvert fald når man lægger en klat af den på en sort tallerken)
Print mig

Ingredienser
2 blomkål
1 hvidkål
Kokosolie
Salt og peber

  • Skær begge slags kål i grove stykker og kog dem i let saltet vand i 12 min.
  • Hæld vandet fra og læg herefter grøntsagerne i ‘lag’ i en stor skål på følgende måde: Kål – En god klat kokosolie, samt salt og peber – Kål – Mere kokosolie, salt og peber – Kål – Salt og peber.
  • Tag nu en stavblender og blend det hele til mos.
  • Voila, nu har du en lækker mos, der fx kan erstatte kartoffelmos.

Den hvide grøntsagsmos er tæt beslægtet med stenaldermosen.

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Plantebaseret kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar