Hvid grøntsagsmos

Den er jo nærmest grafisk, mosen (i hvert fald når man lægger en klat af den på en sort tallerken)

Den er jo nærmest grafisk, mosen (i hvert fald når man lægger en klat af den på en sort tallerken)

Ingredienser
2 blomkål
1 hvidkål
Kokosolie
Salt og peber

  • Skær begge slags kål i grove stykker og kog dem i let saltet vand i 12 min.
  • Hæld vandet fra og læg herefter grøntsagerne i ‘lag’ i en stor skål på følgende måde: Kål – En god klat kokosolie, samt salt og peber – Kål – Mere kokosolie, salt og peber – Kål – Salt og peber.
  • Tag nu en stavblender og blend det hele til mos.
  • Voila, nu har du en lækker mos, der fx kan erstatte kartoffelmos.

Den hvide grøntsagsmos er tæt beslægtet med stenaldermosen.


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

2 kommentarer

  1. Birgit

    Hej Line
    Når du skriver 2 blomkål og 1 hvidkål, er det så lidt forhold regning vi er ude i, eller er det hoveder der er til at tage og føle på ?

    Venlig hilsen Birgit

    • Hej Birgit!

      Det er hoveder, der er til at tage at føle på – om man så må sige 😉
      Men når det er sagt, er det selvfølgelig lige så meget forholdsregning, i hvert fald hvis du fx vil lave en mindre portion.

      – L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)