Menu Luk

Hvid grøntsagsmos

Den er jo nærmest grafisk, mosen (i hvert fald når man lægger en klat af den på en sort tallerken)
Print mig

Ingredienser
2 blomkål
1 hvidkål
Kokosolie
Salt og peber

  • Skær begge slags kål i grove stykker og kog dem i let saltet vand i 12 min.
  • Hæld vandet fra og læg herefter grøntsagerne i ‘lag’ i en stor skål på følgende måde: Kål – En god klat kokosolie, samt salt og peber – Kål – Mere kokosolie, salt og peber – Kål – Salt og peber.
  • Tag nu en stavblender og blend det hele til mos.
  • Voila, nu har du en lækker mos, der fx kan erstatte kartoffelmos.

Den hvide grøntsagsmos er tæt beslægtet med stenaldermosen.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

2 Comments

  1. Birgit

    Hej Line
    Når du skriver 2 blomkål og 1 hvidkål, er det så lidt forhold regning vi er ude i, eller er det hoveder der er til at tage og føle på ?

    Venlig hilsen Birgit

    • Line

      Hej Birgit!

      Det er hoveder, der er til at tage at føle på – om man så må sige 😉
      Men når det er sagt, er det selvfølgelig lige så meget forholdsregning, i hvert fald hvis du fx vil lave en mindre portion.

      – L

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.