Mutella – en sund Nutella-mutant

Hjemmelavet Mutella på stenalderbrød (nej, det er ikke muligt at smøre Mutella på i et tyndt lag)

Hjemmelavet Mutella på stenalderbrød (nej, det er ikke muligt at smøre Mutella på i et tyndt lag)

Ingredienser
1 dl hakkede rosiner
1 dl kokosmælk
2 spsk kakao
1 spsk kanel

  • Hak rosinerne (jeg bruger en skarp kniv, men det skulle ikke undre mig, hvis man også bare kunne smide dem i en blender).
  • Rør kokosmælken med kakao og kanel.
  • Vend rosinerne i.
  • Smør på – fx på et par skiver nybagt stenalderbrød.

NB! Kokosmælkens konsistens bestemmer, hvor cremet mutellaen bliver. For det meste passer det fint med forholdet ovenfor, men du kan justere creme-faktoren ved at tilføje enten lidt vand eller lidt ekstra kakao, alt efter om du synes, den skal være tyndere eller tykkere.

Jeg i øvrigt en anden Nutella-mutella-chokoladecreme-opskrift, der er mindre klumpet: Naturligt sød og nøddefri chokoladecreme.


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

2 kommentarer

  1. Lækkert! Tak for den opskrift 🙂
    Er gluten og sukkerfri på 3. Dag, og har VIRKELIG trang til noget sødt!
    Prøvede at smide lidt mandler og vanillepulver i også… Det var også godt.
    Jeg glæder mig til at prøve flere af dine opskrifter af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)