Annonce
Menu Luk

Mynte-raita

Sød, frisk og sukkerfri - det' da meget godt
Print mig

Ingredienser
500 g græsk yoghurt
1/2 agurk
1-2 forårsløg
20 friske mynteblade

  • Skær agurken i små tern og foråsløget i tynde, tynde skiver. Finhak myntebladene.
  • Bland alle ingredienserne sammen og stil raitaen på køl i et par timer, så mynten kan stå og trække ud i yoghurten.

Psst … smager fantastisk til den indiske vegetargryde og blomkålsrisene.

Posted in Dip / Sovs / Snask, Glutenfri, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.