Menu Luk

Nem sommerfrokost med tun, grønt og gedeost

Nem at rode sammen - oplagt at spise i solen
Print mig

Ingredienser
1 dåse tun
5-6 skiver gedeost (den, der er en rulle)
En lille håndfuld frossen spinat
Et par håndfulde frosne broccoli-buketter
5-6 cherrytomater
Et stort skvæt olivenolie
Salt og peber

  • Smid tun i en skål og smuldr gedeosten med ned.
  • Optø spinat og broccoli og skær tomaterne i kvarte.
  • Lad grøntsagerne følge med ned til tunen og geden, tilføj olie, salt og peber og bland hele molevitten godt.
  • Spis – gerne i solen 🙂
Posted in Fisk og skaldyr, Frokost, Glutenfri, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF