Annonce
Menu Luk

Nemme, ovnbagte brunch-omeletter

Nydelig og mega-nem at lave - de her ovnbagte omeletter er et sandt hack, hvis du skal lægge hus til en brunch
Print mig

Omeletterne her er perfekte til brunch eller til en nem omgang aftensmad, evt. serveret med lidt ekstra grønt til. Er du rigtigt i hopla, kan du også lave din egen ketchup (det er nemt!). Og, nåhja, så var det faktisk ikke mig, men min bedre halvdel, Anders, der fik ideen til denne utroligt praktiske måde at lave ‘æg til brunch’ på.

2 store omeletter – i hvert fald nok til 4-6 til brunch

Ingredienser
12 æg
Salt og peber

Fyld
1 pk champignon i skiver
Et par håndfulde spinat

Tilbehør
Champignon-versionen: Chorizopølse og/eller skinke, fx parma eller serrano.
Spinat-versionen: Røget fiskepålæg, fx laks eller ørred.

  • Pisk æg sammen med salt og peber og hæld halvdelen af æggemassen i et smurt, ildfast fad.
  • Fordel champignonerne oven på æggemassen.
  • Tilføj spinaten til den halvdel af æggemassen, der endnu ikke er kommet i et ildfast fad. Rør godt rundt og hæld så spinat-æggemassen i et andet smurt, ildfast fad.
  • Bag begge omeletter i 20-25 min. ved 180 grader i en varmluftovn.
  • Hvis du serverer chorizo til: Skær pølsen i ca. en halv centimeter tykke skiver. Fordel skiverne i ét lag på en bageplade (husk bagepapir!) og smid dem med ind i ovnen de sidste 10 min. af omeletternes bagetid.
Posted in Fisk og skaldyr, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Morgenmad, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.