Én gang til!
Lige om lidt skal vi til det igen: En reprimande eller to fra vores alle sammens Dronning Daisy, propper der springer af boblerne og fyrværkeri, der eksploderer uden for vinduerne. Nåhja, og så skal vi selvfølgelig have årets sidste, fabelagtige middag.
Hjemme hos os er vi – mildt sagt – ikke de store festaber. Og undertegnede er sådan cirka rædselsslagen for fyrværkeri, så vi bliver derhjemme, kun os to: Min kæreste Anders og så mig.
Det er småt, men godt, for vi hygger os og laver bunkevis af god mad. Her er, hvad vi skal have i år:
FORRET: Røget laks fra den lokale fiskehandler med nydeligt arrangeret Japansk Radisesalat ved siden af (eller ‘hertil’, som de altid insisterer på at sige på restauranter).
HOVEDRET: Lammeculotte stegt i ovn med Anders’ chunky tomatsovs og Sweet Potato Fries til.
DESSERT: Rustik krydderkage med nicecream a la Umahro (fra denne bog), friske bær og hakkede, ristede mandler.
KLOKKEN 12: Kransekrumpel lavet på mandler og pyntet med Snyde-chokolade.
Godt nytår til jer alle sammen!
