Menu Luk

Nytårsmenu 2018

Uanset om man er til stor nytårsfest eller ej, så skal man da have en tre-retters middag den aften, skal man ikke?
Print mig

Om få dage skal vi til det igen: Årets sidste middag. Jeg har før afsløret, at vi hjemme hos os ikke er de store festaber – for at sige det mildt – og dét har ikke ændret sig siden sidst. Derfor er Nytårsaften igen i år et meget afslappet og tilbagelænet foretagende hos os.

Det forhindrer os dog ikke i at bakse en tre-retters menu sammen hvert år. For lige så vel som vi er fans af ‘afslappet og tilbagelænet’, så er vi også svært begejstrede for mad. Sådan i almindelighed, forstås. Derfor skal vi selvfølgelig have masser af god mad Nytårsaften.

Du kan finde vores tre-retters nytårsmenu fra sidste år her – og den fra 2016 her – eller også kan du bare gå i gang med at tjekke ud, hvad vi skal have i år. Nytårsmenuen 2018 kommer nemlig lige her:

FORRET
Bruchetta med tomat, oliven og avokado – lavet på dette glutenfri og lowcarb franskbrød.

HOVEDRET
Ovnbagt torsk med rodfrugtcreme, sellericroutoner og bønne-frittertorsk, creme og ‘croutoner’ er basalt set denne opskrift med den eneste forskel, at jeg ikke kommer vand i suppen, hvorfor den i stedet kan kalde sig en creme.

DESSERT
Snydepelsens svampede chokoladekage toppet med mandelflager vendt i daddelsirup og med en klat hjemmelavet julechutney til.

KLOKKEN 12
Kransekrumpel og champagne, of course.

Glædelig bagjul og godt nyår, alle sammen! 💫

Sådan endte nytårsmenuen med at se ud Nytårsaften 2018
Sådan endte nytårsmenuen med at se ud Nytårsaften 2018
Posted in Aftensmad, Bagværk, Chokolade, Dessert, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Kage, Kager: Glutenfri og lidt sundere, Laktosefri / Mad uden mælk, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.