Om få dage skal vi til det igen: Årets sidste middag. Jeg har før afsløret, at vi hjemme hos os ikke er de store festaber – for at sige det mildt – og dét har ikke ændret sig siden sidst. Derfor er Nytårsaften igen i år et meget afslappet og tilbagelænet foretagende hos os.
Det forhindrer os dog ikke i at bakse en tre-retters menu sammen hvert år. For lige så vel som vi er fans af ‘afslappet og tilbagelænet’, så er vi også svært begejstrede for mad. Sådan i almindelighed, forstås. Derfor skal vi selvfølgelig have masser af god mad Nytårsaften.
Du kan finde vores tre-retters nytårsmenu fra sidste år her – og den fra 2016 her – eller også kan du bare gå i gang med at tjekke ud, hvad vi skal have i år. Nytårsmenuen 2018 kommer nemlig lige her:
FORRET
Bruchetta med oliven og avokado – lavet på dette glutenfri og lowcarb franskbrød.
HOVEDRET
Ovnbagt torsk med rodfrugtcreme, sellericroutoner og bønne-fritter – torsk, creme og ‘croutoner’ er basalt set denne opskrift med den eneste forskel, at jeg ikke kommer vand i suppen, hvorfor den i stedet kan kalde sig en creme.
DESSERT
Snydepelsens svampede chokoladekage toppet med mandelflager vendt i daddelsirup og med en klat hjemmelavet julechutney til.
KLOKKEN 12
Kransekrumpel og champagne, of course.
Glædelig bagjul og godt nyår, alle sammen! ?
