Menu Luk

Nytårsmenu – for stenalderfolk og andre helsetosser

Her i huset er vi klar til nytåret!
Print mig

Herhjemme forsøgte vi for nylig at skrue en stenalder-inspireret nytårsmenu sammen. Som ville være nem at lave, that is.

Og det gik egentlig meget godt, da vi først kom i gang. Så her er, hvad vi skal have at spise nytårsaften:

Forret:

Hovedret:

* En ret, der – oppe i mit hoved – hedder ‘Kylling a la Sabina’:

Min tidligere kollega, Sabina, introducerede mig for det snedige koncept at skære en lomme i et kyllingebryst, proppe basilikum i lommen og derefter vikle parmaskinke omkring hele kyllingebrystet (skinken fæstnes med en tandstik eller to).

Herefter skal kyllingen blot have 20-25 minutter i ovnen ved 200 grader (180 grader i en varmluftovn).

Dessert:

Og klokken tolv:

Vi glæder os faktisk allerede …! 😀

Posted in Bagværk, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.