Menu Luk

Ovnbagt hellefisk med timian og hvidløg

Ovnbagt hellefisk: Nem mad - der både smager og føles lidt fancy
Print mig

Ingredienser
800 g hellefisk
Bladene fra 5-6 stilke frisk timian – eller 1 tsk tørret
1 fed hvidløg
1 tsk groft salt
½ dl olivenolie
Masser af peber

  • Knus hvidløget, finhak timianen og bland så det hele godt sammen.
  • Placér hellefisken på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel olie-blandingen oven på fisken.
  • Bag fisken i 10 min. ved 180 grader (varmluft).

Find flere hurtige og nemme retter lige her.

Posted in Aftensmad, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.