Menu Luk

Ovnbagte krydderdeller – glutenfri frikadeller med lidt mindre kød

Krydderdeller, der indeholder lige så meget grøntsag, som de indeholder kød - og smager fantastisk, hvis jeg må være så fri
Print mig

16 stk.

Ingredienser
400 g hakket kød – du bestemmer selv typen
400 g søde kartofler*
10 g ingefær
4 forårsløg
3 fed hvidløg
140 g tomatpuré
2 æg
3 spsk boghvedemel
2 spsk loppefrøskaller
1 tsk stødt muskat
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk flydende honning
1 tsk fint salt
Masser af friskkværnet peber

* Køb 500 g, så du slipper for at rive fingrene til blods, når du skal fabrikere de 400 g groft revne søde kartofler.

  • Skrub eller skræl de søde kartofler og riv dem derefter groft.
  • Skræl ingefæren og finhak både den og forårsløgene.
  • Saml nu alle ingredienser i en stor skål, incl. hvidløgene, som du knuser i en hvidløgspresser.
  • Bland farsen godt, gerne ved hjælp af en håndmikser (brug kødkrogene).
  • Form farsen til 16 deller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag dellerne i 30 min. ved 200 grader (varmluft).

Pssst… jeg har også nogen glutenfri fiskefrikadeller, hvis det var noget? 🐟

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nøddefri, Opskrift, Sojafri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.