Nok skriver jeg, at disse lakse-pakker er ovnbagte, men det skal ikke forhindre dig i at smide dem på grillen i stedet.
Vil du have nem aftensmad til fire personer, kan du lave en omgang fyldigt sommertilbehør ved siden af, fx solskinssalat eller blomkålsalat.
4 personer – hvis du supplerer med det dér tilbehør
Ingredienser
4 laksefileter (ca. 500 g)
1 fed hvidløg
2-4 rosmarin-kviste
Saften af ¼ citron
Salt og peber
Staniol til at pakke ind i
- Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
- Klem saften af citronen ud i en lille skål eller i en kop.
- Riv to stykker af staniolen, ca. 20-30 cm lange, og placer 2 laksefileter – samlet inde på midten – på hver af de to stykker.
- Pensl stykkerne med citronsaft og drys med salt og peber.
- Knus så hvidløget og fordel det på laksefileterne (jeg brugte en kniv til formålet).
- Læg til sidst rosmarin-kviste oven på laksen og luk de to pakker.
- Bag pakkerne i ovnen i 20 min.