Menu Luk

Pandekage-omelet med spinat

Favorit-spisen i det lille hjem, når det kommer til hurtig mad
Print mig

Omeletten her er en af favoritspiserne hjemme hos os, når vi ikke rigtigt gider lave mad, men gerne vil have noget, der alligevel minder om varm og hjemmelavet mad. Og måske har vi generelt et eller andet med ‘omeletter skal være nemt’, for skal vi diske op med et brunchbord laver vi de her nemme, ovnbagte brunch-omeletter, evt. med hjemmelavet ketchup til (også nemt at lave, kan jeg afsløre).

1 person – gang evt. enkelt gang op for at få mad til to.

Ingredienser
2 æg
Salt og peber
En lille klat spinat*

* Vi altid frossen spinat i fryseren, som tør lynhurtigt med en tur i mikroovnen.

  • Pisk æggene godt salt og peber
  • Smid spinaten ned til æggemassen og rør rundt. Jeg bruger altid frossen spinat, som jeg har tøet op med en hurtig omgang i mikroovnen.
  • Smid på en varm pande og steg på begge sider.

Tip til tilbehør: Mit yndlings-tilbehør til omeletten er et par skiver røget fisk, evt. lidt avokado også. Gemalen ynder at spise råkostsalat eller tun – begge dele med salsa slasket ovenpå. Det er åbenbart kun fantasien, der sætter grænser 😉

Posted in Fisk og skaldyr, Frokost, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.