Menu Luk

Pandekage-omelet med spinat

Favorit-spisen i det lille hjem, når det kommer til hurtig mad
Print mig

Ingredienser
2 æg
Salt og peber
En lille klat spinat*

* Vi altid frossen spinat i fryseren, som tør lynhurtigt med en tur i mikroovnen.

  • Pisk æggene godt salt og peber
  • Smid spinaten ned til æggemassen og rør rundt. Jeg bruger altid frossen spinat, som jeg har tøet op med en hurtig omgang i mikroovnen.
  • Smid på en varm pande og steg på begge sider.

Tilbehør
Mit yndlings-tilbehør til omeletten er et par skiver røget ørred. Gemalen ynder at spise råkostsalat med salsa til. Det er åbenbart kun fantasien, der sætter grænser 😉

Posted in Fisk og skaldyr, Frokost, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.