Menu Luk

E-bog: PCO-venlige opskrifter – din genvej til nem og naturlig hverdagsmad

Kæmper du med PCOS eller insulinresistens? Ved du, at kosten kan gøre en forskel? Kostomlægning er vigtig, men mange har svært ved at finde PCO-venlige madopskrifter. E-bogen her er en hjælp til at få nem og PCO-venlig mad integreret i hverdagen.

Køb bogen 'PCO-venlige opskrifter' hos saxo.com

Pris: ca. 50 kr.

Førstehjælp til PCO-venlig kost

Kvinder med hormonforstyrrelsen PCOS kan mindske deres symptomer og øge deres velvære, hvis de spiser en såkaldt PCO-venlig kost. Kosten afviger på flere punkter fra den almindelige danskers kost: Den har færre kulhydrater og slet ingen af de hurtige, som fx i hvedemel, kartofler og søde frugter.

Som bekendt kan alt, der afviger fra normalen, virke uoverskueligt midt i dagligdagens kaos. Alligevel behøver det ikke være svært at spise PCO-venligt – ikke hvis man først har fået skruet hovedet ind i den rigtige tankegang.

Udfordringen er selvfølgelig at få hovedet dérhen.

Den digitale kogebog, ‘PCO-venlige opskrifter – din genvej til nem og naturlig hverdagsmad’, er mit bud på førstehjælp til en nem og PCO-venlig hverdag.

Du får:

  • Mere end 50 PCO-venlige opskrifter
  • Tips til sammensætning af hele måltider – fra morgenmad til aftensmad
  • En bunke PCO-venlige kager og desserter, som du ikke finder på bloggen
  • Bonus-tips til indkøb, brunch og fest
  • Min personlige beretning om vejen til PCO-venlig kost

Læs anmeldelse af bogen hos Paleolivet

Køb bogen 'PCO-venlige opskrifter' hos saxo.com


Værd at vide

Nemt og naturligt: Ingen gluten, ingen kunstige sødestoffer
Alle bogens opskrifter er baseret på så naturlige og så lidt forarbejdede ingredienser som muligt. Grundprincipperne er en blanding af insulinsænkende kost, paleo og LCHF, så her er fx ingen mel eller kunstige sødestoffer. Bogen er dermed også velegnet for diabetikere og glutenallergikere. Mange af opskrifterne er desuden laktosefri eller -fattige.

E-bog – ikke pdf: Sådan gør du
‘PCO-venlige opskrifter’ er ikke en pdf-fil, men en dynamisk e-bog i filformaterne epub og mobi. Formaterne gør bl.a. bogen lettere at læse og navigere i på en skærm.

Du kan nemt åbne en e-bogs-fil på alle platforme – det kræver blot den rette app, der fås gratis:

Bogen er optimeret til Apples iBooks-app, så her er den pænest, men den kan altså læses af alle epub-/mobi-kompatible programmer.

Indstillinger for bedste visning: Brug bogens margener og vis blanke sider.