Menu Luk

Peanutbutter-cookies – glutenfri og en lille bitte smule sundere (men basalt set usunde *host*)

Okay, sunde er de ikke, men for filan de smager godt!
Print mig

14 stk.

Ingredienser
300 g peanutbutter, gerne chunky
150-200 g kokossukker (alt efter hvor vild du vil være)
1 æg
½ tsk vaniljepulver

  • Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål. Du rører det bare sammen med en helt almindelig spiseske (sikkert den ske, du brugte til at kratte peanutbutteret ud af glasset med).
  • Fordel dejen i 14 let flade klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag klatterne i 8 minutter ved 180 grader (varmluft).
  • Lad kagerne køle af på en bagerist.
  • Spis.
  • Forsøg nu at lade være med at spise dem alle sammen på én gang.
  • Nåh, pokkers. Bedre held næste gang …! #narko

Hvorfor ‘en lille bitte smule sundere’, spørger du? Fordi der for det første er lidt mindre sukker i end den originale amerikanske opskrift. For det andet fordi jeg bruger kokossukker, der er bare lidt mere venligt ved blodsukkeret end almindeligt hvidt sukker og rørsukker er. Men som sagt: Primært usunde cookies, så prøv at beherske dig, ik’? 😉

PS Jeg har i øvrigt flere af den slags småkager i ærmet. Prøv også Lyn-cookies med kanel og banan – eller måske en omgang Mokkaklatter?

Posted in Bagværk, Glutenfri, Kage, Kager: Glutenfri og lidt sundere, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Opskrift, Snack, Sojafri, Sødt, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.