Menu Luk

Rejegryde med tomat og hvidløg

Rejegryden er nem at lave - og svær at ødelægge: Synes, den smager nærmest åndssvagt godt hver evig eneste gang, jeg laver den
Print mig

Rejegryden her er overraskende nem at lave. Og er tilsyneladende umulig at ødelægge i forhold til at få en god smag. Server den gerne sammen med stenaldermos – eller noget andet tilbehør.

3-4 personer – hvis du laver noget tilbehør

Ingredienser
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 ds hakkede tomater
200 g grønne oliven uden sten
250 g cherrytomater
¼ tsk chilipulver
1 spsk tørret estragon
500-600 g rejer

  • Skær løgene i tynde både og hak hvidløgene.
  • Svits løg og hvidløg i olien i 3-4 min., uden at de tager farve.
  • Skær både cherrytomater og oliven i halve.
  • Smid chilipulveret og estragonen ned til løgene og rør lidt. Lad derefter hakkede tomater og oliven – lad det hele små-koge under låg i 10 min.
  • Tilsæt til sidst rejer og cherrytomater, og lad det hele koge lidt mere i et par minutter – uden låg.
  • Smag til med salt og peber.

Opskriften er min stenalderudgave af 2gangeomugen.dk’s ‘Pasta med rejer‘-ret.

Posted in Aftensmad, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.