Annonce
Menu Luk

Remoulade 2.0 – sukkerfri og med agurk

Remoulade 2.0: Ingen sukker, ingen laktose - til gengæld masser af knasende frisk agurk
Print mig

Ingredienser
4 pasteuriserede æggeblommer
3/4 dl kokosmælk
85 g kokosolie
Saft af ½ lime
1 tsk balsamico
1 tsk dijonsennep
1 tsk karry*
1 tsk gurkemeje
1 tsk tørret estragon
½ agurk
1/4 løg
Salt og peber

  • Pisk eller blend alle ingredienser – med undtagelse af agurk, løg, salt og peber – godt sammen.
  • Skær den halve agurk i små tern og finhak det kvarte løg.
  • Vend begge dele i den gule, sammenpiskede dressing og smag så det hele til med salt og peber.
  • Stil på køl til remo’en skal bruges.

Remoulade 2.0 går fortræffeligt til de melfri fiskefrikadeller.

* Pas på karryen, hvis du har problemer med gluten: Det kan nemlig gemme sig her, så sørg for at få fat i en glutenfri version.

Posted in Dip / Sovs / Snask, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.