Annonce
Menu Luk

Rodfrugter i ovn

Rodfrugter - netop taget ud af ovn
Print mig

Min bedre halvdel, Anders, har i mange år brilleret med sine ‘kartofler i ovn’. Så gik vi stenalder – og så blev det til ‘rodfrugter i ovn’. Det er mindst lige så godt. Mindst!

Ingredienser
En hel masse rodfrugter, fx selleri, gulerødder og persillerødder
Et par peberfrugter
Et par løg
En masse fed hvidløg – der stadig er i deres ’skal’
Olie
Salt, peber og evt. andre krydderier

  • Skær både rodfrugter og peberfrugter i store stykker. Skær løget i både.
  • Smid det hele i en frysepose – incl. hvidløg, olie og diverse krydderier – og bland det godt (eller: Bland det hele i en skål – det kan man også).
  • Læg indholdet af fryseposen på en eller flere bageplader.
  • Bag i ovnen i 35 min. ved 210 grader (varmluft).

Rodfrugter i ovn har fået en lillebror, som jeg har valgt at kalde Rod-Fritter. Prøv dem før din nabo!

Eller se mine andre bud på lækkert stenalder-tilbehør 🙂

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.