Menu Luk

Røgede saltmandler – nem og uimodståelig snack

De her saltmandler er mindst lige så nemme at lave, som de er at spise ...
Print mig

Ingredienser
150 g mandler
1 dl vand
½ tsk groft salt
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk røget paprika
Et lille drys cayennepeber

  • Bland vand, salt, hvidløgspulver, paprika og cayennepeber på en stegepande. Sæt panden på varmen og lad blandingen koge op.
  • Så snart det koger, tilsætter du mandlerne: Vend dem rundt, mens vandet koger af.
  • Når panden er kogt tør, fordeler du nødderne på en bageplade beklædt med papir og sætter pladen i en forvarmet ovn (150 grader, varmluft). Lad mandlerne tørre i 25 minutter.
  • Til sidst overfører du bagepapir med nødder til en bagerist, så nødderne kan køle af og blive helt sprøde.
  • Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder.

Tip: Du kan også bruge andre nødder, fx cashews. Eller du kan prøve kræfter med mit søde nøddemix eller den glutenfri müsli.

Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Snack, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.