Menu Luk

Rustik ratatouille

Rustik ratatouille - henslængt på hvid tallerken
Print mig

Ingredienser
3 peberfrugter
2 squash
1 aubergine
2 løg
3-4 fed hvidløg
500 g cherrytomater
1 ds hakkede tomater
1 ds tomatpuré (140 g)
1 spsk balsamico
1 spsk tørret basilikum
1 tsk tørret timian
Salt og peber

  • Skær peberfrugter, squash og aubergine i store tern (hold auberginen for sig og squash/peberfrugt for sig). Løgene skal i tynde både, og hvidløget i tynde skiver.
  • Steg nu løg og hvidløg i en stor gryde. Lad dem stege et par minutter.
  • Kom auberginen ned til løgene, drys med en omgang salt og peber og lad det stege i 3-4 min.
  • Skær cherrytomaterne i halve i mellemtiden.
  • Tilføj så squash og peberfrugt til gryden og lad igen det hele stege, denne gang i 5-6 min. Rør jævnligt – det er en stor portion.
  • Tilsæt nu hakkede tomater, tomatpuré, balsamico og krydderier, og lad ratatouillen koge forsigtigt op under låg. Lad den boble i 10 min.
  • Tag herefter låget af gryden, tilføj cherrytomaterne, og lad det hele simre i yderligere 10 min. – denne gang uden låg. Smag til med salt og peber, mens det bobler.

Pssst … Opskriften her er endnu en lille forsmag på min nye, digitale kogebog ‘PCO-venlige opskrifter – din genvej til nem og naturlig hverdagsmad‘, der udkommer 21. januar 2015. Hold øje med bloggen! 😉

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.