Annonce
Menu Luk

Rustikke blomkålsris – den hurtige og nemme vej til dit lowcarb-tilbehør

Se lige dér - rustikke blomkålsris gjort klar på forbløffende kort tid!
Print mig

Jeg elsker blomkålsris! Men jeg elsker ved gud ikke at stå at rive blomkål. Ikke engang når det foregår på vores foodprocessor, eftersom vi ikke har en opvaskemaskine*, og eftersom den dér beholder fra foodprocessoren er temmelig bøvlet at vaske op i hånden.

Men så er det jo godt, at jeg fandt ud af, at man godt kan lave blomkålsris af grofthakket blomkål. Og nu får du også tippet.

Server gerne dine rustikke blomkålsris til chili sin carne eller Sloppy Joes (super-nem kødsovs-med-grøntsager).

* Det er ikke helt rigtigt. Vi har én: Han hedder Anders, og jeg er gift med ham.

Nåh, det var tippet til nemme blomkålsris, vi kom fra …

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser
2-3 blomkål
En klat god olie, fx oliven- eller sesamolie
Rigeligt med salt og peber

  • Hak blomkålen groft i hånden – og jeg mener det, når jeg skriver ‘groft’: Blomkål falder nærmest fra hinanden af sig selv, når man først går i gang med at hakke, så du behøver ikke være specielt omhyggelig.
  • Fordel det hakkede resultat i en dyb bageplade, kom olie, salt og peber på og vend det hele godt rundt. Fordel til sidst blomkålen i et jævnt lag i bagepladen.
  • Bag til sidst dine blomkålsris i ovnen i 30 min. ved 180 grader (varmluft). Vend gerne det hele lidt rundt, når du er cirka halvvejs.
Posted in Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Tilbehør, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.