Menu Luk

Spicy kyllingehapser – på den nemme måde

Spicy kyllingehapsere, der er nemme at lave
Print mig

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser
500-600 g kylling, inderfilet – eller brystfilet, hver skåret i 4
Saft af ½ lime
1 tsk fint salt
½ tsk hvidløgspulver
¼ tsk sød paprika
¼ tsk røget paprika
¼ tsk stødt muskat
¼ tsk rålakridspulver
⅛ tsk cayennepeber

  • Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt ovnen på 200 grader (varmluft), så den er klar til din kylling.
  • Rør marinaden – dvs. alt undtagen kyllingen – sammen på bunden af en mellemstor skål.
  • Kom så kyllingen ned til marinaden (bruger du brystfilet, skal du lige skære fileterne i 4 stykker først).
  • Vend kyllingen godt rundt, så der kommer marinade på alle blottede flader.
  • Læg så kyllingestykkerne på bagepladen og bag dem i ovnen i 20 min.
  • Så er der mad!

Du kan opgradere til aftensmad til 4 ved også at lave en græskar-kasserolle og en grøn salat med bid i.

Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.