Menu Luk

Spicy kyllingehapser – på den nemme måde

Spicy kyllingehapsere, der er nemme at lave
Print mig

Bagt kylling er altid godt, men hvis du smider nogle krydderier efter fuglen, bliver det endnu bedre. Her får du mit bud på, hvilke krydderier der klæder en kylling.

Hvis du vil have aftensmad til 4, kan du opgradere ved også at lave en græskar-kasserolle og en grøn salat med bid i.

Tilbehør til 4 personer

Ingredienser
500-600 g kylling, inderfilet – eller brystfilet, hver skåret i 4
Saft af ½ lime
1 tsk fint salt
½ tsk hvidløgspulver
¼ tsk sød paprika
¼ tsk røget paprika
¼ tsk stødt muskat
¼ tsk rålakridspulver
⅛ tsk cayennepeber

  • Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt ovnen på 200 grader (varmluft), så den er klar til din kylling.
  • Rør marinaden – dvs. alt undtagen kyllingen – sammen på bunden af en mellemstor skål.
  • Kom så kyllingen ned til marinaden (bruger du brystfilet, skal du lige skære fileterne i 4 stykker først).
  • Vend kyllingen godt rundt, så der kommer marinade på alle blottede flader.
  • Læg så kyllingestykkerne på bagepladen og bag dem i ovnen i 20 min.
  • Så er der mad!
Posted in Aftensmad, Glutenfri, Kød, Laktosefri / Mad uden mælk, Nemt og hurtigt, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.