Spicy VarmMig-suppe med rejer og champignon

Det begynder at blive koldere, og så skal vi da have noget suppe at varme os på, skal vi ikke?

Det begynder at blive koldere, og så skal vi da have noget suppe at varme os på, skal vi ikke?

4 personer

Ingredienser
5 gulerødder
3 porrer
1 æble
400 g champignon
1 bdt forårsløg
1 spsk kokosolie
2 spsk karry*
2 dåser hakkede tomater
4 dl kokosmælk
2 dl vand
500 g rejer
Salt og peber

  • Riv gulerødderne, skær porrerne i tynde skiver og forårsløgene i lidt tykkere skiver. Skær æblet i små tern og champignonerne i skiver.
  • Start med at svitse gulerødder og porrer i kokosolie og karry – brug en stor gryde og giv grøntsagerne et par minutter i svitseriet.
  • Tilsæt så æbletern, hakkede tomater, kokosmælk og vand, og lad det hele koge op under låg. Herefter lader du det simre i ca. 10 min.
  • Nap nu en stavblender og blend det hele til en ensartet suppe.
  • Som det sidste tilsætter du champignon, rejer og forårsløg og lader igen suppen simre under låg – denne gang i ca. 5 min., som du samtidig bruger til at smage til med salt og peber.

Bag evt. et glutenfrit sesambrød, hvis du vil have noget at dyppe i suppen.

* Pas på karryen, hvis du har problemer med gluten: Det kan nemlig gemme sig her, så sørg for at få fat i en glutenfri version.


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)