Menu Luk

Spicy VarmMig-suppe med rejer og champignon

Det begynder at blive koldere, og så skal vi da have noget suppe at varme os på, skal vi ikke?
Print mig

4 personer

Ingredienser
5 gulerødder
3 porrer
1 æble
400 g champignon
1 bdt forårsløg
1 spsk kokosolie
2 spsk karry*
2 dåser hakkede tomater
4 dl kokosmælk
2 dl vand
500 g rejer
Salt og peber

  • Riv gulerødderne, skær porrerne i tynde skiver og forårsløgene i lidt tykkere skiver. Skær æblet i små tern og champignonerne i skiver.
  • Start med at svitse gulerødder og porrer i kokosolie og karry – brug en stor gryde og giv grøntsagerne et par minutter i svitseriet.
  • Tilsæt så æbletern, hakkede tomater, kokosmælk og vand, og lad det hele koge op under låg. Herefter lader du det simre i ca. 10 min.
  • Nap nu en stavblender og blend det hele til en ensartet suppe.
  • Som det sidste tilsætter du champignon, rejer og forårsløg og lader igen suppen simre under låg – denne gang i ca. 5 min., som du samtidig bruger til at smage til med salt og peber.

Bag evt. et glutenfrit sesambrød, hvis du vil have noget at dyppe i suppen.

* Pas på karryen, hvis du har problemer med gluten: Det kan nemlig gemme sig her, så sørg for at få fat i en glutenfri version.

Posted in Aftensmad, Fisk og skaldyr, Glutenfri, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Suppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.