Menu Luk

Stenalderbrød

Stenalderbrød, frisk fra ildsted-... Æhm, ovnen ...
Print mig

Ingredienser
100 g cashewnødder
100 g paranødder
100 g græskarkerner
100 g solsikkekerner
100 g hørfrø
100 g sesamfrø
45 g kokosolie
1 tsk fint salt
5 æg

  • Hak nødderne fint, fx på en foodprocessor.
  • Bland derefter nødder, kerner, frø og salt sammen. Fordel olien godt i blandingen – det er nemmest at bruge hænderne).
  • Kom til sidst æggene i og rør det hele godt sammen.
  • Kom nu massen i en smurt 1,5 L-form og bag brødet i 1 time ved 160 grader (varmluft).

Opskriften er i det store og hele et rip off af Thomas Rodes stenalderbrød, som jeg fandt på politiken.dk.

Særlig serviceoplysning til chokolade-glade stenalderfolk: Man kan godt putte Mutella på stenalderbrødet. Jeg si’r det bare …

Posted in Bagværk, Glutenfri, Glutenfrit brød, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Morgenmad, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Populær, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar