Stenaldermos – lowcarb udgave af kartoffelmosen

Stenaldermos smager pokkers godt - også selvom den har grønne prikker

Stenaldermos smager pokkers godt – også selvom den har grønne prikker

Manden i mit liv, Anders, har bidraget med flere opskrifter til opskriftsbloggen – og her er endnu et guldkorn: Stenaldermos.

Kartoffelmos, go home!

Ingredienser
2 blomkål
1 broccoli
4 gulerødder
4 persillerødder
Ca. 50 g kokosolie – tag den på slump
½ tsk stødt muskatnød
Saften af ¼ lime
Et drys cayennepeber
Salt og peber for resten

  • Skær alle grøntsagerne i store stykker og kog dem i 10-12 minutter.
  • Hæld vandet fra og læg grøntsagerne i ’lag’ i en skål på denne måde:
    Grøntsager – Et par klatter olie – Salt og peber – Grøntsager – Et par klatter olie – Krydderier og lime-saft – Salt og peber – Grøntsager.
  • Blend.
  • Smag evt. til med lidt mere krydderier, salt og peber, når mosen har den ønskede konsistens.
  • Server.

Prøv evt. også den hvide grøntsagsmos.


Få en mail, når der er nyt på bloggen

Jeg er også på Bloglovin’, hvis det skulle være >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.