Ingredienser
6 modne bananer
110 g kokosfibermel
2 tsk vaniljepulver
1,5 spsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
6 æg
150 g kokossukker
100 g kokosolie
- Start med at mose bananer i én skål og samle de tørre dele til kagen i en anden: Kokosfibermel, vaniljepulver, kanel og bagepulver. Smør også en lille bradepande på ca. 20 x 25 cm: Brug en klat ekstra kokosolie til formålet.
- Tag så en tredje – stor – skål og pisk her æg og kokossukker godt sammen med en håndmikser: Det skal blive helt skummende.
- Smelt kokosolien (altså den, der er angivet med gram ovenfor – ikke den, du har brugt til at smøre formen med 😉 ). Hæld den flydende olie i æggeblandingen under omrøring.
- Herefter pisker du de mosede bananer i dejen, og til sidst er det melblandingens tur.
- Tænd ovnen på 160 grader (varmluft) og kom dejen i den smurte form, mens ovnen varmer.
- Bag kagen i den forvarmede ovn i ca. 45 min.
PS Banankagen kommer også i en lidt mindre udgave – og en vegansk udgave. Enjoy! 😉