Menu Luk

Juleknas: Kanel-mandler med rosiner

Sund juleknas med marcipan-feeling - og som er piv-nem at lave. Selv tak.
Print mig

Ingredienser
150 g mandler
1 dl vand
1 tsk stødt kanel
100 g rosiner

  • Bland vand og kanel på en stegepande. Sæt panden på varmen på komfuret og lad blandingen koge op.
  • Så snart det koger, tilsætter du mandlerne: Vend dem rundt, mens vandet koger af.
  • Når panden er kogt tør, fordeler du nødderne på en bageplade beklædt med papir og sætter pladen i en forvarmet ovn (150 grader, varmluft). Lad nødderne tørre i 20 minutter.
  • Til sidst overfører du bagepapiret og nødderne til en bagerist, så mandlerne kan køle af og blive helt sprøde.
  • Bland mandler og rosiner og – vupti – din juleknas er klar!

Pssst…! Jeg har lidt flere juleopskrifter lige her.

Posted in Glutenfri, Jul, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Nemt og hurtigt, Opskrift, Snack, Sojafri, Sødt, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegansk, Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.