Menu Luk

Glutenfri jul – og en lidt sundere december

Alle fortjener en god jul! Også selvom du ikke tåler gluten. Her får du mine nemme opskrifter til en glutenfri jul. Så også du kan få en både velsmagende, glutenfri - og sørme også lidt sundere - december.

Alle fortjener en god jul! Også selvom du ikke tåler gluten. Her får du mine nemme opskrifter til en glutenfri jul. Så kan også du få en både velsmagende, glutenfri – og sørme også lidt sundere – december.

Glutenfri jul – kan man overhovedet dét?

Hvis du ikke tåler gluten, så ved du allerede, at dét at spise glutenfrit i sig selv kræver en indsats – og nogle afkald, ikke mindst. Og måske har du også været igennem mindst én december, som dermed har vist dig, hvordan det kan være en udfordring af slippe afsted med en glutenfri jul.

Sådan har jeg i hvert fald selv oplevet det: At dagligdagen er til at finde ud af, ikke mindst fordi der efterhånden er mange gode alternativer derude, men, manner … december er noget for sig!

Efterhånden er det dog lykkedes mig, at skrue en fornuftig, glutenfri jul sammen, så i dag er min december fyldt med både julesmåkager, æbleskiver og – oh, lykke! – julesovs (mælkefri, tilmed)!

På denne side har jeg samlet alle mine juleopskrifter, så det er bare at starte fra en ende af. Jeg slutter tilmed af med en bunke nytårsmenuer, for dit nytår skal da også være glutenfrit, skal det ikke?

Juleopskrifter

Søde sundheder - nemme kager uden mel og sukker

Kagebog: Jule- eller mandelgave

Den lille kagebog ‘Søde sundheder’ indeholder nemme kageopskrifter på kager uden mel og sukker. Den er perfekt som enten den lille julegave eller den berømte/berygtede mandelgave.

Pris: 99,- incl. forsendelse
Køb – eller læs mere om bogen

Dit nytår skal da også være glutenfrit - her får du en række glutenfri nytårsmenuer

Glutenfrit nytår

Det er ikke kun julen, der skal være glutenfri. Du skal også have et glutenfrit nytår, skal du. Derfor får du her links til alle de nytårsmenuer, jeg har liggende på bloggen – alle glutenfri, of course.

Nytårsmenu 2019 – Vegetarisk: Aubergine-rilette / Bagte peberfrugter med falsk kødsovs, brændte broccoli og hummus / Mokkakage

Nytårsmenu 2018: Bruchetta / Torsk med rodfrugtcreme og bønne-fritter / Snydepelsens svampede chokoladekage / Kransekrumpel

Nytårsmenu 2017: Laks og japansk radisesalat / Lam med tomatsovs og sweet potato fries / Rustik krydderkage / kransekrumpel

Nytårsmenu 2016: Champignonsuppe / Lam med broccoli og squash-hummus / Falsk chokoladekage / Æggefri krumpel

Nytårsmenu 2012: Fiskesalat / Kylling med rodfritter og cremet kokossovs / Djævelsk Kokos-kakao-kage / Kransekrumpel