Annonce
Menu Luk

Teboller: Nemme, glutenfri og uden sukker

Er nybagte boller, der både smager godt og nemme at lave egentlig lovlige?
Print mig

8 stk.

Ingredienser
4 æg
1 dl kokosmælk
50 g smeltet kokosolie
1 dl kokosfibermel
2 tsk bagepulver
3 spsk loppefrøskaller
⅛ tsk groft salt

  • Pisk æggene sammen.
  • Tilføj så kokosmælk og pisk igen.
  • Smelt kokosolien i en lille gryde og tilføj også den til æggeblandingen, mens du pisker noget mere.
  • Bland så alle de tørre dele sammen: Kokosfibermel, bagepulver, HUSK og salt.
  • Så blander du tørt og vådt sammen. Denne gang skal du nok bruge hænderne.
  • Form nu dejen til 8 boller og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag dem ved 180 grader (varmluft) i 20 min.
  • Lad bollerne køle af på en bagerist, inden du let savlende sætter tænderne i dem.

Bollerne er min modificerede udgave af bollerne fra Madbandittens fastelavnboller.

Posted in Bagværk, Glutenfri, Glutenfrit brød, Laktosefri / Mad uden mælk, Line anbefaler, Morgenmad, Nemt og hurtigt, Nøddefri, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF, Vegetar

2 Comments

    • Line

      Hej Kamilla!

      De fleste større supermarkeder har det. Jeg køber det enten i Føtex eller SuperBrugsen, hvor de har dét fra Urtekram (kig efter en blå pose).

      Mange hilsner,
      Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.