1 person – gang op, hvis du vil lave til flere
Ingredienser
1 ds tun
400 g blandet, frossent grønt (fx broccoli, gulerødder og blomkål)
100 g tomatpesto fra glas*
Et stort skvæt olivenolie
Salt og peber
- Kog grøntsagerne i 3-4 min.
- Mens de koger: Åbn tunen, hæld vandet fra og smid selve indholdet i en skål.
- Hæld vandet fra grøntsagerne og smid dem derefter dampende ned til tunen.
- Kom olie, pesto og lidt salt og peber i og rør det hele sammen.
- Smag til med salt, peber og pesto.
- Voila, der er mad!
Dette er en klassiker, når det skal gå stærkt hjemme hos os: Det er nemlig enten tunsalaten eller omeletten, vi får gang i, når vi reelt ikke har tid til at lave mad.
Tunsalaten smager i øvrigt godt med både æg og/eller cashewnødder til 🙂
* Måske ligefrem den, du selv har lavet tidligere.