Menu Luk

Hurtigmad: Lun tunsalat med tomatpesto

Lun tunsalat: Uhyggeligt nemt at lave - og glimrende at spise æg til, i øvrigt
Print mig

1 person – gang op, hvis du vil lave til flere

Ingredienser
1 ds tun
400 g blandet, frossent grønt (fx broccoli, gulerødder og blomkål)
100 g tomatpesto fra glas*
Et stort skvæt olivenolie
Salt og peber

  • Kog grøntsagerne i 3-4 min.
  • Mens de koger: Åbn tunen, hæld vandet fra og smid selve indholdet i en skål.
  • Hæld vandet fra grøntsagerne og smid dem derefter dampende ned til tunen.
  • Kom olie, pesto og lidt salt og peber i og rør det hele sammen.
  • Smag til med salt, peber og pesto.
  • Voila, der er mad!

Dette er en klassiker, når det skal gå stærkt hjemme hos os: Det er nemlig enten tunsalaten eller omeletten, vi får gang i, når vi reelt ikke har tid til at lave mad.

Tunsalaten smager i øvrigt godt med både æg og/eller cashewnødder til 🙂

* Måske ligefrem den, du selv har lavet tidligere.

Posted in Fisk og skaldyr, Frokost, Glutenfri, Nemt og hurtigt, Opskrift, PCO-venlig kost / Insulinsænkende kost, Sojafri, Stenalderkost / Paleo / LCHF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vis mig, at du ikke er en spam-robot ved at løse regnestykket her - tak :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.