Menu Luk

Podcasts om personlig produktivitet – i bæredygtigt tempo

Er der noget bedre end at blive inspireret, måske ligefrem blive klogere, mens du gør rent eller går en tur? Jeg elsker podcasts. Og der er dobbelt op på kærligheden, når det er podcasts om personlig produktivitet. Du får mine favoritter her.

Er der noget bedre end at blive inspireret, mens du gør rent eller går en tur? Jeg elsker podcasts. Og der er dobbelt op på kærligheden, når det er podcasts om Personlig Produktivitet. Foto: Melanie Pongratz - Unsplash
Foto: Melanie Pongratz – Unsplash

Jeg får meget af min inspiration til en bedre hverdag fra podcasts om personlig produktivitet. Pudsigt nok er de alle sammen amerikanske.

Personlig produktivitet er stort i USA, men næsten ingen taler om det herhjemme. I stedet har vi væg-til-væg-møder, fyldte indbakker, og distraherende chat-kanaler. Ingen lader til at tage stilling til, hvornår vi egentlig har tid og ro til at rykke på de opgaver, som vi er blevet stillet.

Vi skal også i gang med at tale om personlig produktivitet herhjemme, skal vi. Derfor starter jeg skamløst anbefalingerne med en podcast-episode på dansk, som jeg selv medvirker i.


De Agile Rødder: Personlig produktivitet – burde vi tale om dét i teamet?

Personlig produktivitet i De Agile Rødder - med tech-formidler og podcaster, Anders Høeg Nissen

I agile teams taler vi om, hvordan teamet arbejder. Men vi taler aldrig om, hvordan vi hver især arbejder. Dét råder vi bod på i denne episode af podcasten De Agile Rødder.

Vi taler med tech-formidler og podcaster, Anders Høeg Nissen om alt lige fra timeblocking over prioritering og hele vejen til meditation.

PS Den her er som nævnt lidt snyd, for sammen med Rasmus Gøthgen er det mig, der står bag De Agile Rødder. På billedet er det Rasmus til venstre og mig til højre. Så kan du jo selv regne ud, hvem manden i midten er 😉


Mine favorit-podcasts om personlig produktivitet

Hvis du er frisk på en omgang amerikansk engelsk er her mine personlige favorit-podcasts om personlig produktivitet, dvs. dem der fokuserer på at skabe fokus og balance i hverdagen. Dem der gør produktivitet menneskeligt bæredygtigt.

De her psykologi-podcasts er også inspirerende


Personlig produktivitet i bæredygtigt tempo

En forklaring på, hvad hulen jeg mener med det dér ‘bæredygtige’ i denne kontekst (spoiler alert: det har ikke noget med klimaet at gøre, men alt med dit mentale helbred at gøre – selvom jeg bestemt også slår på tromme for, at vi skal gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at redde planetens økosystem).


Kunne du og dine kolleger godt bruge mere fokus, kvalitet og trivsel? Så kan jeg – og måske min makker Rasmus – hjælpe jer. Dét kan du læse mere om her.