Menu Luk

Om Line Hviid – agil proces-nørd og munter trivsels-optimist

Line Hviid – agil proces-nørd og munter trivsels-optimist

Trivsel er hverdag, hverdag er arbejde og fritid. Nogle gange er de to flettet sammen, andre gange er de adskilt, men selv da påvirker de hinanden. Har du en dårlig dag i privaten, har du det også på arbejde – og omvendt. Det er nu ikke så mærkeligt, for det skyldes såmænd bare, at du er menneske og ikke en robot. Netop det menneskelige aspekt er essentielt i en effektiv og balanceret hverdag – den type hverdag, som jeg elsker at skrive og tale om.

Her på sitet her kan du derfor finde inspiration til en mere effektiv og balanceret hverdag. Meget apropos, så trækker jeg på flere forskellige aspekter af både mine professionelle og mine private erfaringer, når jeg skriver eller taler om de her ting. Du får lige et overblik:

  • Professionel proces-nørd: Freelance konsulent med 10 års erfaring på det agile område.
  • Professionel faglig formidler: Tidligere digital kommunikatør indenfor bl.a. arbejdsmiljø.
  • Certificeret coach: Specialiseret i erhvervs-coaching.
  • Menneske- og psykologi-interesseret: Interesserer mig generelt for menneskelig psykologi og trivsel og har selv kæmpet med bl.a. stress og angst.
  • Produktivitets-entusiast: Sluger bøger og podcast om emnet og tester selvfølgelig på mig selv.
  • Livsstils- og helsefreak: Har eksperimenteret med kost og livsstil for at få bugt med diverse helbredsudfordringer. Og det virker!
  • Vane-hacker: Produktivitets- og livsstils-eksperimenterne har gjort mig til en særdeles habil vane-hacker. Hvis jeg selv skal sige det.

Følg med: Skriv dig op til mails her >


Kontakt Line Hviid

T: 26 18 53 61
@: hej (snabela) lineh.dk
LinkedIn: /linehviid/


Presse


Til dem, der kender mig privat

Det særlige link, der fortæller helt præcist HVOR besværligt det er, at have mig forbi til middag: Hvad Line ikke kan tåle.