Menu Luk

Om Line Hviid – Trivsels-optimist og effektivitets-nørd

Om Line Hviid – Trivsels-optimist og effektivitets-nørd

Mennesker, processer og at skabe orden i kaos. Dét er tre ting, der kan få mig op af stolen – og DU kan stjæle med arme og ben fra mine erfaringer med det hele. Her på bloggen deler jeg nemlig, hvad jeg lærer og tænker undervejs.

Hvor kommer alle de tanker og erfaringer fra, spørger du måske? Du får lige et overblik:

  • Skabe orden i kaos kommer først og fremmest fra 20 års arbejde med IT (der som bekendt sjældent er lige ud af landevejen).
  • Menneske- og proces-interessen har været der næsten lige så længe. Jeg skal jo have mennesker til at samarbejde om det dér IT. I dag arbejder som freelance konsulent med netop dét fokus – og jeg elsker det!
  • Nåhja, så er jeg jo selv menneske og synes at aktiviteten vores hoveder er spændende. Lige fra hvordan vi arbejder og kommunikerer mest optimalt, til hvornår vi blomstrer og trives med dét, vi laver.
  • Jeg kan kalde mig cand.mag. i retorik og certificeret erhvervscoach. De to ting har temmelig meget med den dér menneske-interesse at gøre.

PS Jeg har tidligere haft gang i en opskrifts-blog, og den lever såmænd stadig her >

Nyhedsbrev: Tips, tricks og inspiration til mere ro, større trivsel og tid til det der er vigtigst

Kontakt Line Hviid

T: 26 18 53 61
@: hej (snabela) lineh.dk
LinkedIn: /linehviid/


Presse


Til dem, der kender mig privat

Det særlige link, der fortæller helt præcist HVOR besværligt det er, at have mig forbi til middag: Hvad Line ikke kan tåle.