Menu Luk

Podcast: De Agile Rødder

Hvis du vil være hurtig og tilpasningsdygtig, skal du arbejde agilt. Dét er i hvert fald hvad de agile metoder og teorier lover. Men hvad vil dét sige i praksis? Dét undersøger min makker, Rasmus, og jeg i denne podcast, hvor vi har praktikere i studiet og taler flow, samarbejde og facilitering.

I denne agile podcast undersøger min makker, Rasmus, og jeg, hvad der sker, når agil teori møder praksis.

Du finder De Agile Rødder lige her:

Vi stiller gerne op til virksomheds-arrangementer og konferencer. Send os en mail på hej@deagilerødder.dk – så finder vi ud af noget.


Vil I optimere flow og samarbejde?


Seneste episoder fra De Agile Rødder

Loading...

Presse


“Undskyld, men … hvad betyder agil?”

Betegnelsen agil blev født med det agile manifest, der i sig selv var en reaktion på den traditionelle projektledelses håndtering af it-udvikling. Digitale produkter adskiller sig fra de afgrænsede og ofte fysiske produkter, som den traditionelle projektledelse blev sat i verden for at holde styr på. 

De digitale produkter er i evig udvikling, de får konstant feedback fra deres brugere, og teknologien bag bevæger sig med en afsindig hastighed. Derfor er der i it-udvikling behov for at kunne lære af erfaringen, tilpasse sig og ændre planer lynhurtigt. Der er behov for at være agil.

Det agile manifest består af 4 grundlæggende værdier og 12 principper. Sangen om de 4 værdier lyder sådan her:

We are uncovering better ways of developing software by doing it and helping others do it. Through this work we have come to value:

  • Individuals and interactions over processes and tools
  • Working software over comprehensive documentation
  • Customer collaboration over contract negotiation
  • Responding to change over following a plan

That is, while there is value in the items on the right, we value the items on the left more.