Annonce
Menu Luk

Blog

Motion: Du behøver ikke løbe

Du behøver ikke at løbe for at få motion - du kan fx vælge at gå eller vandre sådan som jeg gør på det her billede

Det skal gøre ondt, før det gør godt, har jeg ret? Nøh, det har jeg egentlig ikke, for når det kommer til motion, er det vigtigste faktisk at få det gjort. Om du vælger at gøre det i små, behagelige doser, i længere og mere ubehagelige stræk eller som en kombination af begge dele, er sådan set op til dig selv. Det vigtigste er, at du bliver ved med at røre dig. Hver dag. Og at du samtidig lytter til og respekterer din krop.

Kost: Om at blive, hvad man spiser – og så lidt om din oldemor

Jep, den er god nok - mad er en slags medicin for dig!

Hvis jeg beder dig om at bygge et hus af flamingokasser, hvor stor en tiltro har du så til, at huset bliver modstandsdygtigt og rart at være i? Ikke synderligt, siger du? Det glæder mig, for der gælder samme kvalitets-logik, når det kommer til din kost: Du kan ikke forvente at have en krop, der fungerer optimalt og er rar at være i, hvis du bygger den op af skrammel. Vi skal se på, hvad der er fornuftig menneskeføde.

Placebo-effekten: Hvorfor du skal være rar – også ved dig selv

Du skal være rar - også ved dig selv. Det gælder dit helbred. Sgu!

Her i den vestlige verden filosoferer vi jævnligt over, om der mon ikke er en kobling mellem krop og sind? Hver gang jeg støder på den slags tanker, forestiller jeg mig, hvordan de ovre i Asien sidder og slår sig på lårene af grin. I den østlige filosofi har man aldrig skelnet mellem det fysiske og det mentale. Og nu finder videnskaben lige så stille og roligt beviser på, at de har fuldstændig ret, derovre øst på. Det er tid til at komme helt ind i sindet.

Kærlighed til en notesbog – hvordan jeg bruger min Bullet Journal

Min elskede BulletJournal - fanget i en solstråle på sofaen

Jeg har det med notesbog-forretninger, som andre kvinder har det med skobutikker: Får jeg først forvildet mig derind, er der risiko for et glødende Dankort. Derfor er jeg helt solgt på Bullet Journal-fænomenet, hvilket jeg fortalte om i min bedre halvdels podcast, work.flow. Her er den skriftlige, illustrerede forklaring på, hvordan jeg bruger min Bullet Journal.