Menu Luk

Blog

Vi skal ikke kun tale om logistikken ift. hjemmearbejde - vi skal tale om menneskehjerner, vores forskelligheder og hvordan vi samarbejder. Foto: Alex Kotliarskyi - Unsplash

Vi skal ikke kun tale hjemmearbejde – vi skal tale samarbejde!

Vi behandler vidensarbejdere som var de fabriksarbejdere. Men at bruge hovedet er noget andet end at bruge hænderne. Derfor skal vi droppe den ensidige samtale om logistikken omkring hjemmearbejde og i stedet bytte den ud med en snak om, hvordan vi bedst arbejder sammen. Dét kræver, at vi forholder os til, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, og hvordan vores hoveder er forskellige. Måske skal den samtale starte med dig.

Den dovne løsning kan være den perfekte løsning - også for en perfektionist. Foto: Priscilla Du Preez - Unsplash

Perfektionist på afvænning: En doven løsning kan være den perfekte løsning

Alle de dér perfektionist-typer kunne med fordel lære at være mere dovne. At holde op med at gå efter 120 %  og i stedet ‘bare’ levere godt. Når vi overgør vores arbejde, overbelaster vi nemlig os selv – og til tider også andre. Resultatet er dårligere opgaveløsning, flere fejl og øget risiko for at brænde os selv og andre ud. Jeg burde vide, hvad jeg taler om. Jeg taler selvfølgelig om mig selv.