Menu Luk

Podcasts om personlig produktivitet – i bæredygtigt tempo

Er der noget bedre end at blive inspireret, måske ligefrem blive klogere, mens du gør rent eller går en tur? Jeg elsker podcasts. Og der er dobbelt op på kærligheden, når det er podcasts om personlig produktivitet. Du får mine favoritter her.

Er der noget bedre end at blive inspireret, mens du gør rent eller går en tur? Jeg elsker podcasts. Og der er dobbelt op på kærligheden, når det er podcasts om Personlig Produktivitet. Foto: Melanie Pongratz - Unsplash
Foto: Melanie Pongratz – Unsplash

Jeg får meget af min inspiration til en bedre hverdag fra podcasts om personlig produktivitet. Pudsigt nok er de alle sammen amerikanske.

Personlig produktivitet er stort i USA, men næsten ingen taler om det herhjemme. I stedet har vi væg-til-væg-møder, fyldte indbakker, og distraherende chat-kanaler. Ingen lader til at tage stilling til, hvornår vi egentlig har tid og ro til at rykke på de opgaver, som vi er blevet stillet.

Vi skal også i gang med at tale om personlig produktivitet herhjemme, skal vi. Derfor starter jeg skamløst anbefalingerne med lidt podcast-episoder på dansk, som jeg selv medvirker i.


Podcasts, hvor jeg taler om personlig produktivitet

Hvor F er Balancen: Hvad er personlig produktivitet - med Line Hviid

Hvor F er Balancen: “Hvad er produktivitet egentlig? med Line Hviid

En entusiastisk snak om produktivitet med Anne Cathrine Wind Fallesen. Vi vender, hvordan jeg definerer ‘produktivitet’, nemlig som et fokus på kvalitet og balance.

Vi taler også om, hvordan man griber sådan en helhedsorienteret størrelse an. Og dét resulterer i en masse konkrete råd til dagligdagen.

Lyt med lige her: Hvor F er Balancen? “Hvad er produktivitet egentlig?”


Personlig produktivitet i De Agile Rødder - med tech-formidler og podcaster, Anders Høeg Nissen

De Agile Rødder: Personlig produktivitet – burde vi tale om dét i teamet?

I agile teams taler vi om, hvordan teamet arbejder. Men vi taler aldrig om, hvordan vi hver især arbejder. Dét råder vi bod på i denne episode af podcasten De Agile Rødder.

Min podcast-makker, Rasmus, og jeg taler med tech-formidler og podcaster, Anders Høeg Nissen om alt lige fra timeblocking over prioritering og hele vejen til meditation.


Mine favorit-podcasts om personlig produktivitet

Hvis du er frisk på en omgang amerikansk engelsk er her mine personlige favorit-podcasts om personlig produktivitet, dvs. dem der fokuserer på at skabe fokus og balance i hverdagen. Dem der gør produktivitet menneskeligt bæredygtigt.

De her psykologi-podcasts er også inspirerende


Personlig produktivitet i bæredygtigt tempo

En forklaring på, hvad hulen jeg mener med det dér ‘bæredygtige’ i denne kontekst (spoiler alert: det har ikke noget med klimaet at gøre, men alt med dit mentale helbred at gøre – selvom jeg bestemt også slår på tromme for, at vi skal gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at redde planetens økosystem).