Menu Luk

Introvert på arbejdet: “Vi har brug for en stille revolution”

Vi har brug for en stille revolution, så der er plads til at være - ægte - introvert på arbejdet

Jeg er blevet interviewet til Krifas digitale magasin, hvor jeg udtaler mig – forhåbentlig relativt klogt og sobert – om dét at være introvert på arbejdet.

Angstens sved på overlæben

For noget tid siden blev jeg kontaktet af fagforeningen Krifa, som ville skrive en artikel om dét at være introvert på arbejdet. Journalisten var faldet over bloggen her og spurgte, om jeg ville give et interview.

Dét ville jeg selvfølgelig gerne – omend angstens sved selvfølgelig straks sprang frem på min overlæbe ved den blotte ved tanke om et større publikum.

På den anden side gik jeg i gang med at blogge, fordi jeg gerne vil være med til at råbe verden op! Og jeg føler alligevel angstens sved, hver evig eneste gang jeg poster et indlæg herinde, så hvilken forskel gør en fagforenings læserskare egentlig, når det kommer til stykket?

At forberede sig til tænderne

Så jeg sagde selvfølgelig ja, men værende introvert sagde jeg også pænt ja tak til at få spørgsmålene på forhånd, jeg forberedte mig til tænderne, og jeg løb sådan cirka 20 gange rundt om mig selv både før og efter interviewet.

Men det er jo møg-fedt, at de tager det op – omend jeg ikke er fan af deres overordnede tema: ‘Fra grå mus til gennemslagskraft’ (undskyld, men … WTF!?). Nåh, skal der fokus på emnet må både jeg og andre introverte jo svede den tran, der skal svedes og stå frem, har jeg ret? Heldigvis er der kommet en rigtig fin artikel ud af det, så nu håber jeg bare, at den får en eller anden form for effekt.

Resultatet kan du læse her – den er postet lige her i Krifas nye, digitale magasin.

Så, nu har jeg sved på overlæben igen …

Flere tanker om at være introvert på arbejdet:

Line Hviid
– Konsulent, coach, facilitator, blogger, podcaster og foredragsholder


Posted in Fred og ro, Introvert, Mennesker, Revolution, Trivsel, Venlighed

Læs videre: