Menu Luk

“Vi har brug for en stille revolution”

Vi har brug for en stille revolution

Jeg er blevet interviewet til Krifas digitale magasin, hvor jeg udtaler mig – forhåbentlig relativt klogt og sobert – om dét at være introvert på en arbejdsplads.

Angstens sved og overlæben

For noget tid siden blev jeg kontaktet af fagforeningen Krifa, som ville skrive en artikel om dét at være introvert på en arbejdsplads. Journalisten var faldet over bloggen her og spurgte, om jeg ville give et interview.

Dét ville jeg selvfølgelig gerne – omend angstens sved selvfølgelig straks sprang frem på min overlæbe, blot ved tanken om et større publikum.

På den anden side gik jeg rent faktisk i gang med at blogge, fordi jeg gerne vil være med til at råbe verden op – og jeg føler alligevel angstens sved, hver evig eneste gang jeg poster et indlæg, så: Hvilken forskel gør en fagforenings læserskare egentlig, når det kommer til stykket?

At forberede sig til tænderne

Så jeg sagde selvfølgelig ja, men værende introvert sagde jeg også pænt ja tak til at få spørgsmålene på forhånd, forberedte mig til tænderne og løb sådan cirka 20 gange rundt om mig selv både før og efter interviewet.

Men det er jo møg-fedt, at de tager det op (omend jeg ikke er fan af deres overordnede tema: ‘Fra grå mus til gennemslagskraft’ – undskyld, men … WTF!?). Og skal der forkus på, må jeg jo svede den tran, der skal svedes, har jeg ret? Der er tilmed kommet en rigtig fin artikel ud af det, synes jeg.

Resultatet kan du læse her – den er postet lige her i Krifas nye, digitale magasin.

Så, nu har jeg sved på overlæben igen …

Flere tanker om at være introvert:

Vil du have mere af det her? Så skal du have mit nyhedsbrevet med tips, tricks og inspiration!

Posted in Fred og ro, Introvert, Revolution, Venlighed